"Донбасс SOS" запрошує переселенців та всіх небайдужих громадян на мітинг захистити свої права

"Донбасс SOS" запрошує переселенців та всіх небайдужих громадян на мітинг захистити свої права

Звернення до переселенців волонтери організації розмістили на своїй сторінці у facebook.

"Два роки антитерористичної операції. Два мільйони людей бігли від війни. Два роки влада не помічає проблеми переселенців. Два роки ми не можемо захистити своїх співгромадян. 
Зараз у нас є два шляхи: відстояти права людей, або розписатися у власнiй байдужості.

Ми з тобою громадяни однієї країни. Але ти вільний в своїх планах, а я не зможу вийти з квартири в очікуванні перевірки. Ти з легкістю орендуєш житло, а мені скажуть: "зайві проблеми нам не потрібні". Твоя мама оформить заслужену пенсію, а моя буде оббивати пороги чиновників, і все одно не зможе.

Минулої середи КабМін захотів остаточно закріпити різницю між твоїми і моїми правами. Якщо вдасться прийняти зміни до Постанови 637, то будуть створені мобільні бригади з СБУ і Нацполіціі, які зможуть прийти до мене додому, коли їм заманеться. Будуть створені спеціальні комісії, які будуть вирішувати, чи гідні мої батьки заробленої пенсії. На цьому буде поставлено хрест на Конституції.

У нас з тобою – одна країна. У нас з тобою – рівні права. І якщо влада зараз порушує мої права, то незабаром нічого не залишиться і від твоїх.

14.06 о 14.00 мітинг під Кабінетом міністрів України.
За спільні права. За спільну країну. За нас.

Приходь та підтримай нас!

Пам'ятай: байдужість вбиває не гірше кулі".


Фото: https://www.facebook.com
Читайте также: