КПВВ «Мар’їнка» відкрився після обстрілу

КПВВ «Мар’їнка» відкрився після обстрілу
Державна прикордонна служба України  повідомляє, що контрольний пункт в’їзду-виїзду "Мар’їнка", який був закритий увечері 16 червня через обстріл, відновив свою роботу 17 червня.

За даними прикордонників, контрольні пункти працюють у штатному режимі, окрім КПВВ "Золоте". Ідеться про пункти пропуску "Зайцеве", "Мар`їнка", "Новотроїцьке", "Гнутове" в Донецькій області та "Станично-Луганське" – в Луганській області.

Державна прикордонна служба України 16 червня повідомила, що за рішенням начальника Краматорського загону через обстріл було припинено пропускні операції в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Мар’їнка".

За повідомленням, цей пункт, що на краю міста Мар’їнки на околиці окупованого Донецька, обстріляли бойовики з кулемета великого калібру, внаслідок чого були поранені дві цивільні особи. Лікарі викликаної швидкої допомоги надали потерпілим допомогу, їхній стан нині задовільний, інформують прикордонники.

Донецькі сепаратисти, зі свого боку, заявили, ніби вогонь по мирних мешканцях відкрили самі українські силовики на своєму власному пункті пропуску.

Раніше контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії контакту на Донбасі вже багато разів були змушені припиняти роботу через обстріли з боку підтримуваних Росією сепаратистів чи російських військ, що воюють на їхньому боці.


Фото: www.radiosvoboda.org/
Читайте также: