Волонтери: в нас 2 – 300-тих на Промзоні Авдіївки

Волонтери: в нас 2 – 300-тих на Промзоні Авдіївки

Волонтери проекту "Повернись живим" поділилися новинами із зони АТО станом на 19.00.

Ось, що пишуть волонтери:

"Артилерійські удари в районі Дебальцевого – ворог щільно криє не лише позиції армійців, але й обстрілює житлові райони з місцевими мешканцями. Вечірній обстріл зі стрілецької зброї та поодиноких мінометів переріс вчора у потужний нічний бій. З першої ночі бойовики почали накривати всю лінію фронту на Світлодарській дузі важкою артилерією. Міни рвалися не лише на так званій лінії зіткнення, але й в самому селищі Луганське серед будинків місцевих. На щастя загиблих немає, один боєць отримав контузію.
2 – 300-тих на Промзоні Авдіївки. Цієї ночі терористи обстрілювали бійців ЗСУ з мінометів 82 та 120 калібру та ствольною артилерією. Вдень бойовики застосували менші калібри – кулемети, гранатомети. В результаті саме вдень двоє бійців отримали поранення. Тим не менш армійці зазначають, що ворог провів ротацію і нові підрозділи, так званої ДНР, наразі не наважуються на потужні бої. Ведуть обстріл доки армійці не отримують наказ на "відповідь" і одразу запрошують "режим тиші".
Не припиняються обстріли з мінометів різного калібру і в районі Троїцького та Верхньоторецького.
В Мар’їнці та Красногорівці наразі відносно стабільна ситуація. Бойовики регулярно й цілодобово нагадують про себе стрілецькою зброєю. Вчора ввечері терористи додали ще й 80-ті міномети по захисникам Красногорівки. Обійшлося без жертв.
Це всі новини на даний час".

Проект "Повернись живим"
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій
Всі реквізити і контакти тут: https://goo.gl/tEUKsy


Читайте также: