Бойовики "ДНР" підірвалися на власних мінах: шість загиблих

Бойовики "ДНР" підірвалися на власних мінах: шість загиблих
Російсько-терористичні війська, що діють на окупованій частині Донбасу, зазнали чергових втрат. Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Так, 4 липня знищено семеро та поранено шестеро військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, а також 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК.

Серед поранених - громадяни Росії Муртузалієв Муртузалі Абдулаєвич 1961 року народження, мешканець міста Волгоград та Сумський Андрій Михайлович 1968 року народження, який проживає у російському місті Балашиха, а також особа без громадянства Кулькін Ігор Вікторович 1972 року народження. 

Найбільших втрат зазнав 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК: внаслідок порушення правил спорядження мінометних боєприпасів стався підрив боєкомплекту в бліндажі для відпочинку особового складу, в результаті чого знищено шість військовослужбовців мінометної батареї полку.


Фото: qha.com.ua/
Читайте также: