Окупанти Донбасу вже 34 раза обстріляли позиції сил АТО

Окупанти Донбасу вже 34 раза обстріляли позиції сил АТО

Сьогодні, 30 жовтня, станом на 18.00, в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 34 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Маріупольському напрямку відбулось 20 обстрілів. В районах Мар’їнки та Старогнатівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. В напрямках Павлопіля і Павлівки обстріли тривали з мінометів калібру 82мм.
З мінометів обох калібрів, протитанкових ракетних комплексів
Збройних Сил України зазнали вогневого ураження поблизу Широкіного.
На Донецькому напрямку окупанти 10 разів порушували режим тиші. В бік українських підрозділів поблизу Луганського ворог використовував вогонь з озброєння БМП, по Водяному – з артилерії 152 калібру, а в Авдіївці, шахті Бутівка та Зайцевому окупанти застосували міномети калібру 82мм, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.
На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройних провокації. Зокрема, в районі Кримського з використанням стрілецької зброї, в Троїцькому – мінометів калібрів 82 та 120мм, гранатометів та кулеметів, а в Калиновому-Попасному бойовики застосовували проти сил АТО ствольну артилерію 122 калібру.