На Донеччині жорстоко вбили людину

На Донеччині жорстоко вбили людину

До чергової частини Селидівського відділення поліції надійшло повідомлення від жінки, яка в місті Гірник за магазином біля гаражу виявила чоловіка без ознак життя.

Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що смерть чоловіка була насильницькою, про це свідчили тілесні ушкодження на загиблому. Для встановлено причини смерті, тіло останнього було спрямовано на судово-медичну експертизу. Поліція почала з’ясовувати обставини загибелі чоловіка та встановлювати осіб, причетних до цього.

Протягом години правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 55-річний місцевий мешканець, який зловживав спиртними напоями. За отриманими результатами судмедекспертизи, було з’ясовано, що причиною смерті чоловіка є розрив селезінки, травма грудної клітини та живота з множинними переломами ребер.

В ході оперативно-розшукових заходів оперативники встановили осіб, які могли бути причетними до скоєного та "пролити світло" на обставини загибелі чоловіка. З'ясувалось, що останнім часом разом із загиблим проживав 30-річний молодик, разом з яким вони часто вживали алкогольні напої. Під час чергового "застілля" між чоловіками сталася сварка, яка переросла в бійку, під час якої квартирант наносив удари своєму опоненту і руками, і ногами по всім частинам тіла. Після бійки зловмисник улігся спати, а побитий хазяїн пішов з дому і недалеко від свого дому помер від отриманих травм.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу. Слідство триває.


Читайте также: