Львівське сміття потрапило до заповідної території

Львівське сміття потрапило до заповідної території

Проблема відходів у Львові не припиняє щотижня з’являтись у ЗМІ. Цього разу у Тернопільській області розповіли про те, скільки разів знаходили лише за початок року відходи зі Львова в регіоні і повідомили про інцидент, коли сміттям засмітили місцеву природно-заповідну територію, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.

Лише за перший квартал 2017 року на території Тернопільщини було зафіксовано 13 разів незаконне вивезення відходів зі Львова. Таку інформацію оприлюднив керівник управління екології та природних ресурсів Тернопільської області Орест Сінгалевч. Кричущим фактом стала знахідка у місцевому зоологічному заказнику «Коцюбнчики». Там також було виявлено купи львівського сміттям. Загалом лише одна Тернопільська область отримала збитки від несанкціонованого вивезення відходів зі Львова на суму понад півмільйона гривень. Було забруднено близько 2700 квадратних метрів земельних ділянок.

Нагадаємо, раніше у Львівській міській раді повідомляли, що на ранок 16 квітня у місті залишилися переповнені відходами 27, 2 % сміттєвих майданчиків. Це загалом 336 контейнери з 1237, які є в місті. 


Читайте также: