Рейдерське захоплення: в Києві штурмують Мін’юст

Рейдерське захоплення: в Києві штурмують Мін’юст

Після рейдерського захоплення “Черкасиобленерго” на підприємстві почалися проблеми

Працівники “Черкасиобленерго” страйкують через невиплату заробітної плати. Про це повідомив український опозиціонер Міхеїл Саакашвілі.

«Люди прийшли до Мін’юсту, де ми були пару днів назад. Реакція Петренко така ж: від людей відгородилися правоохоронцями і мурами», – розповів Саакашвілі в коментарі до відео багатолюдної акції протесту.

За словами політика, для рейдерського захоплення “Черкасиобленерго” була проведена афера по схемі Мін’юст-суди, в результаті чого постраждало багато сімей і електропостачання області.

Нагадаємо, що у Нацполіцію надійшла інформація про групу невідомих осіб з великою кількістю вогнепальної зброї, які перебувають в приміщенні Черкасиобленерго.

Як повідомляла раніше Politeka, в центрі Києва сталася бійка між прихильниками «Руху нових сил» і правоохоронцями

Всього на місці події зібралося понад двісті осіб. За словами протестувальників, співробітники правоохоронних органів взяли їх в оточення і почали активно перешкоджати спокійному проведенню мітингу.

Через кілька хвилин кконфлікт був вирішений

Раніше екс-заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявив, що в Україні зареєстрована партія “Блок Саакашвілі”.

При цьому він підкреслив, що партія не має ніякого відношення ні до колишнього голови Одеської ОДА Саакашвілі, ні до членів його команди.

 

Источник: https://politeka.net 


Читайте также: