6 липня. Новини з війни від "Повернись живим"

6 липня. Новини з війни від "Повернись живим"

Волонтери проекту "Повернись живим" розповідають про те, що коїться в зоні АТО сьогодні, 6 липня, станом на 19.00.

Ось, що пишуть представники ПЖ:

"В Авдіївці в результаті артобстрілу двоє бійців загинули, троє отримали поранення. Міна від 120 мм міномета залетіла прямо у бліндаж. Вночі тут було спокійно, а от вдень ситуація змінилася на мінометні і артилерійські обстріли.

По Зайцевому інтенсивно працюють міномети. По Майорську так само. 82мм і 120мм міномети, гранатомети, кулемети - таким обстрілюють наші позиціі в цьому районі.
В районі Дебальцевого відносна тиша вже третю добу. Військові це пов'язують з роботою ОБСЄ по обидва боки розмежування. Вдень на Світлодарській дузі зовсім тихо. По вечорам наші позиції обстрілюються з РПГ, СПГ, ДШК. Також працюють снайпери.
В Мар'інці ворожа розвідгрупа з чотирьох людей намагалася пройти в наш тил. Їх помітили, двох з них знищили, ще двоє відійшли. На конезаводі наші солдати вивісили український прапор. Ворог не наважується його збити, хоча й зайшло туди три КАМАЗи з чеченцями, це близько 60 чоловік. Вночі тут було практично тихо.
Так само, як і в Красногорівці. Лише стрілкотня, РПГ, СПГ. За даними нашої розвідки, в Мар'їнці, Красногорівці планується масований обстріл наших позицій.
120 мм мінометами наші позиції обстрілюють і на південній частині фронту".

Проект "Повернись живим"
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій
Всі реквізити і контакти тут: https:https://goo.gl/nqUmQs


Читайте также: