Як посилюються окупаційні війська на Донбасі

Як посилюються окупаційні війська на Донбасі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке повідомило про вбивчі вагони, колони та ешелони, що Росія поставила на Донбаса також про те, що вигадали окупанти Донбасу, щоб військо не розбіглося, розповіло, як російське окупаційне командування вдосконалює інженерне обладнання переднього краю.


Ось, що пише ГУР:
Новоайдарський напрямок. На передових позиціях підрозділів 11 стрілецького батальйону та 3 мотострілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) здійснюється фортифікаційне обладнання опорних пунктів. На рубежі н.п.Веселеньке – Хрящівка – Піонерське інженерно-саперною ротою 2 омсбр встановлюються мінні загородження;
Слов’янський, Донецький напрямок. У районі н.п.Нижнє Лозове триває інженерне обладнання позицій мінометних підрозділів 1 мотострілецького батальйону 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве). Проводяться роботи з фортифікаційного обладнання передових позицій 1 мотострілецького батальйону 11 омсп (Макіївка).
6 серпня ц.р. у районах н.п.Петрівське та Оленівка заплановано проведення часткової ротації особового складу передових підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк).


Читайте также: