Як окупанти Донбасу використовують режим припинення вогню

Як окупанти Донбасу використовують режим припинення вогню

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке повідомило, що непокоїть російське окупаційне командування на Донбасі та розповіло про небезпеку з неба та землі, зазначає, що обстановка в районі проведення АТО зберігає ознаки деескалації та характеризується дотриманням режиму припинення вогню на лінії зіткнення в цілому. В той же час, відмічається здійснення поодиноких збройних провокацій з боку противника з застосуванням автоматичної стрілецької зброї та автоматичних (протитанкових) гранатометів, які активізувались з настанням темної пори доби.

Ось, що пишуть представники ГУР:
"Основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності військ, проведенні заходів підготовки до диверсійно-розвідувальних дій, ротації передових підрозділів, удосконаленні інженерного обладнання позицій.
Проведено перевірку системи оповіщення та тренування сил і засобів, що залучаються до диверсійно-розвідувальних дій 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ і розвідувальної роти 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.
Зафіксовано тренування артилерійських батарей зі складу 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ по нанесенню умовного вогневого ураження по позиціям сил АТО у районі н.п.Марїнка–Побєда–Георгіївка.
У м.Донецьк запроваджені додаткові заходи безпеки, у місті збільшено кількість патрулів, обмежено рух автомобільного транспорту.
У районах н.п.Хороше, Сміле, Степове проведено ротацію підрозділів 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. У районі н.п.Ясинувата здійснюється удосконалення інженерного обладнання передових позицій 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ.
На Маріупольському напрямку здійснено постачання боєприпасів для підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що перебувають у н.п.Комінтернове, Саханка, Нова Таврія".

Читайте также:

Насторожуюча тиша та сильний вибух в зоні АТО

Где сегодня уже успели пострелять оккупанты Донбасса
В "ЛНР" заявили об одном обстреле
Бочкала: "В Зайцево реально тихо. Сепары свободно перемещаются в прямой видимости"
В "ДНР" решили похоронить перемирие?


Читайте также: