Грибний крем-суп змогли приготувати на волонтерській кухні у Маріуполе
Не якийсь там бутерброди, а грибний крем-суп змогли приготувати на волонтерській кухні проекту «Кулінарний сервіс» підопічні соціального офісу Карітас Маріуполь.
Це діти з інтернатів та неповних родин. Зазвичай вони випускаються у велике життя без необхідних навичок організації власного побуту. Як розповіли FreeСХІД.ua у Карітасі, активні маріупольці завзято відгукнулись на заклик навчити підлітків куховарити, щоб їм було легше адаптуватися до дорослого життя. Наразі за місце майстер-шефу за пательнями конкурують місцеві копи, журналісти та активісти, а пілотне заняття проводив… банкір.
Источник #FreeЗМІНИ