Жіноче лібідо: 7 способів його покращити

Жіноче лібідо: 7 способів його покращити

Не лише чоловіки можуть відмовлятися від сексу, жінки також часто відчувають проблеми зі своїм лібідо. Що робити, як виправляти ситуацію? Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Що у вашій аптечці?
Регулярний прийом гормональних протизаплідних засобів знижує вироблення тестостерону в організмі, і, як наслідок, ви рідше відчуваєте бажання. Можливо, вам варто вибрати інший спосіб контрацепції?
 
Харчування
Виявляється, здорова їжа йде на користь не тільки фігурі, але і сексуальному життю. Недавні дослідження показали, що існує зв'язок між підвищеним рівнем холестерину у жінок і зниженням їх лібідо. Справа в тому, що, накопичуючись в судинах, холестерин призводить до зменшення чутливості статевих органів, як результат - ви рідше відчуваєте оргазм.

Діліться хатніми клопотами
Виявляється, це корисно не тільки з практичної точки зору, але і з ... сексуальної. Прибираючи разом в квартирі, відвідуючи магазин або займаючись городом, ви з чоловіком зближаєтеся емоційно, а це, в свою чергу, призводить до підвищення сексуального бажання.
 
Не пускайте дітей і тварин в спальню
Це - кімната тільки для вас двох! Якщо ваші діти регулярно валяються в вашому ліжку, а собака має звичку залазити до вас в ліжко вранці, спальня перестає сприйматися як місце тільки для двох. 

Плануйте секс заздалегідь
Обговоріть деталі з коханим заздалегіть, влаштуйте романтичну вечерю, можете надсилати вдень один одному еротичні або завуальовані смс.

Додаткові деталі
Отримати задоволення в ліжку практично неможливо, якщо секс приносить вам хворобливі відчуття. Одна з головних причин цього - сухість піхви. Це незручність легко виправити, використовуючи спеціальні лубриканти.
 
А що з психологією?
Охолодження в парі часто буває наслідком замовчаної образи, розчарування, прихованого конфлікту. Можливо, вам варто просто спокійно поговорити з чоловіком про те, що вас турбує, можливо, є сенс звернутися до психолога, особливо якщо розмальовки носять регулярний характер і ви сама не можете зрозуміти, в чому причина вашого охолодження.


Читайте также: