Обстановка в зоне АТО: боевики нанесли 52 удара, забросав ВСУ минами и снарядами

Обстановка в зоне АТО: боевики нанесли 52 удара, забросав ВСУ минами и снарядами

Обстановка в зоне АТО значительно ухудшилась. За минувшие сутки боевики атаковали позиции сил АТО более 50 раз, используя при этом крупный калибр. Из-за обстрелов пришлось приостановить работу КПВВ "Марьинка". Под ударами были и Донетчина, и (в значительно меньшей степени) Луганщина.

Вот, что сообщил сегодня, 6 марта, утром пресс-центр АТО:

"Російські терористичні формування за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 10 на Маріупольському та 5 на Луганському.

По позиціям ЗСУ російські найманці вели вогонь з мінометів та артилерії великого калібру, випустивши при цьому близько 150 мін та 22 снаряди. Наскладнішою обстановка була в районі Авдіївки.
Ворог впродовж дня та до опівночі обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї укріплення сил АТО в районі н.п. Новгородське, Троїцьке, Луганське, Широкіно, Майорськ, Зайцеве та Новозванівка. Снайпери російських терористів вели вогонь поблизу Пісків та Старогнатівки.
Напруженою залишається обстановка в районі Мар’їнки. Контрольний пункт "Мар’їнка" обстріляв ворожий снайпер.
Неприцільний вогонь бойовики вели в напрямку наших укріплень з мінометів поблизу позиції "Зеніт" на околиці Авдіївки та зі сторони тимчасово окупованого Первомайська по Богуславському. 
З гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції українських бійців поруч з Пісками, Опитним, Луганським, Новозванівкою та Троїцьким.
З опівночі активність ворога суттєво знизилась".


Читайте также: