Скільки сімей отримують на Донеччині житлові субсидії

Скільки сімей отримують на Донеччині житлові субсидії

Станом на 22 квітня 2016 року 270,1 тис. сімей у Донецькій області отримують субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, що становить 35% від загальної кількості домогосподарств, які знаходяться на території області, підконтрольній Україні.

З 13 квітня 2016 року (набуття чинності нормативно-правових документів щодо затвердження натуральних норм забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом, відповідно до яких населенню надаються пільги і житлові субсидії готівкою у 2016 році) управліннями соціального захисту населення здійснюється призначення субсидій для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого палива та оплату житлово-комунальних послуг. Заявникам, які одержували таку субсидію у 2015 році на загальних підставах, розрахунок проводиться без їх звернення з 01 січня 2016 року.
Управліннями соціального захисту населення області опрацьовано 97,9% справ та заяв громадян, які потребують розгляду. За іншими справами будуть прийняті рішення після надходження з відповідних організацій інформації про вартість житлово-комунальних послуг та доходи громадян.


Читайте также: