Дуже гарна новина для частини Донбасу

Дуже гарна новина для частини Донбасу

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні у рамках проекту ПІДТРИМКА СТАБІЛІЗАЦІЇ ГРОМАД, ЩО ЗАЗНАЛИ НАСЛІДКІВ КОНФЛІКТУ НА ДОНБАСІ оголошує конкурс.
В конкурсі можуть прийняти участь громади Донецької області (Мар’їнського району та Волноваського району), а також Луганської області (Новопсковського району).
Як саме все пройде:
І. Участь у тренінгах з розвитку громади.
МОМ проводитиме серію тренінгів для ініціативної групи з питань розвитку громади та соціальної згуртованості. Під час тренінгів члени ініціативної групи та активні члени громади матимуть змогу отримати необхідні знання щодо мобілізації ресурсів, створення команди, ведення діалогу та вирішення конфліктів всередині громади.
ІІ. Створення плану проведення соціальних заходів.
Після тренінгу громади почнуть розробку плану заходів соціального спрямування та згуртування. Всі заходи будуть направлені на інтеграцію ВПО, залучення до активного громадського життя членів громади, включаючи національні меншини та етнічні групи, які мешкають у межах громади, а також людей з особливими потребами.
Максимальний розмір гранту для підтримки заходів соціального спрямування становитиме до 10 000 доларів США. МОМ надасть перевагу планам соціальних заходів, які найбільше відповідають вищезазначеним умовам, на конкурсних умовах.
ІІІ. Відновлення об’єкту соціальної інфраструктури
Під час оціночного візиту до громади буде визначено один об’єкт соціальної інфраструктури для проведення ремонтних робіт.
Максимальний розмір гранту на відновлення об’єкту соціальної інфраструктури становитиме 30 000 доларів США. Визначення розміру допомоги для кожного об’єкту буде визначено МОМ.
Детальніше - за посиланням


Читайте также: