Жебрівський: "Рускій мір" руйнує, українська ідея - будує"

Жебрівський: "Рускій мір" руйнує, українська ідея - будує"

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський продовжує об’їжджати об’єкти, які в регіоні відбудовуються чи будуються за бюджетні кошти. "Підбадьорюю та надихаю" будівельників", - пише сьогодні губернатор на своій сторінці у "Фейсбуці".
"Спочатку не вірили, що буду контролювати будівництво особисто. Тепер повірили: працюють навіть у вихідні. Сьогодні був на мостах і школах. Щодо мостів: усі роботи йдуть за графіком. Найвищий стан готовності на мості, що на околиці Сіверська. Але він і найменший із трьох мостів. Зараз тут встановлюють прогонові конструкції. Наступного тижня почнуть заливати бетонні плити", - повідомив Жебрівський.
Подивився він і на те, як "від нуля" зводять міст у Селезнівці, біля Слов’янська. "Завершують бетонування опор посеред ріки. Наступного тижня усі опори будуть готові. На мості встановили вже частину прогонів", - пише губернатор.
"Міст через Сіверський Донець у Закітному, біля Сіверська. Довжиною у 301 метр. Укріпили половину проїзної частини, переходять на армування другої. На місці знищеного прогону вже просвердлили 30 паль, потрібно ще 29. Готують основу під монтаж опор прогону, - повідомив голова ОДА. - Рашисти поруйнували ці мости у 2014. "Рускій мір" руйнує, українська ідея – будує".


Читайте также: