Геращенко з євродепутатами їде на Донбас, щоб показати результати агресії проти України

Геращенко з євродепутатами їде на Донбас, щоб показати результати агресії проти України

Журналіст, нардеп, представник України в гуманітарній підгрупі на мінських переговорах що до ситуації на Донбасі, перший віце-спікер парламенту (з 14 квітня) Ірина Геращенко, яка розповіла сьогодні про шокуючу поведінку журналіста-пропагандіста Грема Філіпса, який намагався вчора зірвати обмін заручниками в зоні АТО, повідомила, що знов їде на Донбас.

"Третій раз за останній тиждень - на Донбас, -пише Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбуці". - Якщо чесно, це забагато навіть для мене і моєї толерантно-терплячої родини. Але маємо іхати- аби показати депутатам Європейського парламенту результати агресіі проти Украіни, справжню картинку Донбасу, і не в тилу , не в Слов'янську - Краматорську , а поблизу лініі фронту.
І особливий бонус - ми ідемо разом з Машою (нардеп Марія Іонова - заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, член Української частини Парламентського комітету асоціації, заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи — ред.). І ще з євродепутатами Ребеккою Харм, Міхаелем Боні і Яроміром Штетіною".


Читайте также: