Губернатор Донеччини: "Наше прагнення вдихнути життя в Мар’їнку та Красногорівку на тому боці блокують"

Губернатор Донеччини: "Наше прагнення вдихнути життя в Мар’їнку та Красногорівку на тому боці блокують"

Губернатор Донеччини Павло Жебрівський сьогодні, 3 квітня, відвідав Мар’їнку, куди, як і в сусідню Красногорівку, ніяк не можуть відновити газопостачання - терористи зривають всі роботи.

От що пише губернатор:

"Сьогодні вчергове відвідав Мар’їнку. Провів нараду з зацікавленими сторонами щодо добудови газопроводу. Після повторного обстрілу техніки стало зрозуміло: рашистські терористи цілеспрямовано роблять усе, щоб не допустити підключення газу до населених пунктів на контрольованій Україною території. При тому, що наші військові дають бойовикам можливість відновлювати об’єкти життєзабезпечення. Аж до того, що нині вони будують укріплення, інженерні споруди, а ми не обстрілюємо. Зате наше прагнення вдихнути життя в Мар’їнку та Красногорівку на тому боці блокують, нехтуючи усіма домовленостями. Думаю, дограються. Газ БУДЕ! Якщо обстріли триватимуть – я знайду інші методи і способи. Але побудова і розвиток України триватимуть, всупереч російській пропаганді".

А ось його запис від 31 березня:

"Сьогодні вдень під обстрілом терористів знову опинилась ремонтна бригада газовиків у Зеленому Гаю поблизу Мар’їнки. Тільки вчора знайшли трактор, військові отримали добро на проведення земельних робіт від російської сторони. У перший же день домовленості про безпеку виявилися порожнім звуком. Працівники встигли зварити 70 метрів газової труби, після чого снайпер з окупованої території відкрив вогонь. Ніхто з людей не постраждав, але пошкоджена техніка. І все це в присутності ОБСЄ, чиї представники зафіксували обстріли. Бойовики планомірно і на зло не дозволяють проводити роботи по відновленню газопостачання Мар’їнки та Красногорівки".


Читайте также: