Жебрівський розповів про завод та блокпост

Жебрівський розповів про завод та блокпост

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський розповів, як відвідав Красногоровку та з чим до нього звернулися мешканці прифронтового міста.

Ось, що пише Жебрівський на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"У Красногорівці відвідав вогнетривкий завод. Бойові дії призупинили роботу підприємства ще два роки тому. З півтори тисячі робітників залишилось кілька десятків. Але перспективи є. Запуск газопостачання стане стимулом для часткового відновлення потужностей заводу. Обласна влада спільно з військово-цивільним співробітництвом докладає максимум зусиль, щоб наблизити цей день. Питань дуже багато. Місто залишається однією з гарячих точок на передовій. Електроенергію відновили, зараз вирішується питання з роботою водоканалу. Незважаючи на військову ситуацію, на листопад плануємо завершити будівництво опорної школи. Зараз у Красногорівці навчаються 470 дітей.
В останні дні місто сколихнуло повідомлення про створення додаткового поліцейського блокпосту на в’їзді в Мар’їнку. Сьогодні під час зустрічі з мешканцями почув численні прохання не робити цього. Відкривши торік пункт пропуску "Мар’їнка", обласна влада та прикордонники вивели з "сірої зони" два міста, і тепер збільшення кількості контролерів може призвести до соціального напруження. Доцільність запровадження таких заходів безпеки пообіцяв вивчити окремо".


Читайте также: