Донбас палає: все частіше окупанти гатять з мінометів і артустановок

Донбас палає: все частіше окупанти гатять з мінометів і артустановок

Представники проекту "Повернись живим" повідомили останні новини з війни.
Ось, що пише ПЖ:
"Авдіївку обстріляли зі ствольної артилерії. Снаряди прилітали по житловим районам старої частини міста. Поранення отримав один місцевий чоловік. Під інтенсивним вогнем, як завжди, промислова зона. Там за дві години випустили снаряди усіх калібрів. З 82 мм мінометів і до 152 мм самохідних артустановок. Били одночасно з трьох точок. Серед військових постраждалих немає.
Зайцеве вночі теж протягом двох годин обстрілювали мінометами і артилерією. Один військових отримав поранення, але дуже легке.
Снаряди від самохідних артилерійських установок прилітали і на позиції в районі Верхньоторецького та Троїцького.
На Бутівці і в Пісках нічний обстріл назвали "дрібною стрілкотнею", на яку вони навіть не зважають. Хоча в Пісках відбувся мінометний обстріл. Та хлопці зазначають, що так не щоночі.
В Красногорівці останніми днями відносно спокійно. Хоча, іноді з важкого озброєння прилітає з боку Донецька і Старомихайлівки.
Мар’їнка притихла після того, як 17 червня отримали відповідь від наших. Тоді у сєпарів були 200-і і понівечена техніка. Наші говорять, що на ту сторону передали: якщо не припиняться провокації, вони отримають повноцінну відповідь зброєю на рівних. Поки що притихли.
У районі Світлодарської дуги щоночі ворог обстрілює з мінометів і артустановок. Минулої ночі артобстріл тривав близько 40 хвилин. Ніхто не постраждав з наших військових. Вдень там активні диверсійно-розвідувальні групи. Сьогодні одну засікли, їм прийшлося відступити.
На Маріупольському напрямку теж неспокійно від мінометів – 80 мм і 120 мм.
На Луганщині, де довгий час було значно спокійніше, ніж у Донецькій області, вчора один військовий загинув і один отримав поранення. Наші позиції в районі Попасної накрили мінометами. Почали з 80 мм, після чого підключили 152 мм САУ".

Проект "Повернись живим"
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій
Всі реквізити і контакти - ТУТ


Читайте также: